τι; : πάρτυ θεματική : από :

Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 22.00

(Αναβολή) Party οικονομικής ενίσχυσης για δικαστικά έξοδα

Party οικονομικής ενίσχυσης για δικαστικά έξοδα της μήνυσης που ο βιαστής και κακοποιητής Desmond Kind έχει καταθέσει εναντίον επιζώσας.

Πριν δύο χρόνια βγήκαν 5 καταγγελίες για βιασμό, σωματική & ψυχολογική βία, revenge porn και κατάχρηση κινηματικών διοργανώσεων αλληλεγγύης για προσωπικό όφελος που αφορούν τον dj και αφεντικό Desmond Kind.

Ύστερα από μια σειρά κινηματικών παρεμβάσεων στο μαγαζί του, στο σπίτι του και κατόπιν ενημερώσεων στους χώρους που υπάρχουμε και κινούμαστε ώστε να αυτοπροστατευθούμε, το συγκεκριμένο σκουπίδι απάντησε με μηνύσεις - όπως κάθε σωστό αφεντικό- ενάντια στην φεμινιστική ομάδα που ανέβασε τις καταγγελίες και στο άτομο που έβγαλε την πρώτη καταγγελία. Με βάση αυτήν την πρώτη καταγγελία τρέχει ήδη δικαστική υπόθεση ενάντια της επιζώσας με μια τεράστια δικογραφία, στην οποία μεταξύ άλλων, χρησιμοποιεί φωτογραφίες της από social media, φωτογραφίες που η ίδια έχει ανεβάσει για επαγγελματικούς λόγους, και την διασύρει με σκοπό να δείξει πως είναι «ψυχικά ασταθής», πως κάνει χρήση ουσιών και άρα λέει ψέματα. Τα έξοδα για αυτό μόνο το δικαστήριο είναι μέχρι τώρα 4.000€. Το δικαστήριο έχει οριστεί σε περίπου ένα χρόνο, ημερομηνία που θα ισχύει ο νέος ποινικός κώδικας με άγνωστο προς το παρόν το πώς αυτό θα επηρεάσει το κατηγορητήριο εναντίον της και τα δικαστικά έξοδα. Η επιζώσα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πληρώσει αυτό το ποσό.

Γι' αυτό κι εμείς είμαστε εδώ για να κάνουμε ό,τι μπορούμε σ' αυτό το σάπιο κόσμο που μας ετοιμάζουν.

Γι' αυτό κι εμείς είμαστε εδώ για την έμπρακτη αλληλεγγύη στα επιζώντα.

Γι' αυτό κι εμείς είμαστε πολλά και δεν κάνουμε ησυχία. Το κράτος θα το κάψουμε και την πατριαρχία!

Ψόφο στους βιαστές μαγαζάτορες. Θα μας βρίσκετε μπροστά σας!

Συντρόφια & Φίλα

πηγή : email που λάβαμε στις 12 Απριλίου 10h